Marcos Llambrich

Marcos Llambrich

Músic i informàtic, les dos grans aficions que s’han convertit en la meva professió.

Des dels 8 anys tenia clar què volia ser. Només havia d’aprendre tots els coneixements necessaris per fer-ho realitat, i després d’estudiar durant molts anys llenguatge musical i informàtica, adquirint experiència com a docent, tècnic, i inclús com a comunicador visual i radiofònic, he creat aquest blog per expressar els meus coneixements d’una forma única.

Fer una simbiosi perfecta entre un Si bemoll de la 5a simfonia de Beethoven i un sistema operatiu Windows d’un PC.

Pot existir un paral·lelisme entre les aplicacions per smartphones i les quatre estacions de Vivaldi? Doncs bé, és el que tractaré d’aconseguir en cada article que t’escrigui perquè, al cap i a la fi, segur que tampoc poden existir tantes diferències entre la vida de Mozart, o la de Bill Gates.
Per qui no em conegui, he publicat alguns articles en el passat, que formen part de la meva primera etapa com a amateur de l’escriptura. Em permetreu que els deixi publicats abans de començar aquesta segona etapa com a blogger.

Crec que és impossible emocionar-se amb la música sense entendre-la, com és impossible ser racional sense emocionar-se. Penso que passa el mateix entre la música i la tecnologia.

Així que comencem. Com a director d’aquesta orquestra us convido a gaudir d’aquest blog. Que comenci el concert!