Google presenta Pixel, un nou smartphone ‘made by Google’

Google deixa de confiar a tercers la creació dels seus smartphones. Nexus queda acomiadat de Sillicon Valley. I és que Google opta per usar el segell d’identitat ‘made by Google’, igual que Apple. Ho fa amb Google Pixel i Google Pixel XL, dos mòbils d’alta gamma, que transmeten robustesa, gràcies a la combinació de materials com el metall. No ens trobem, precisament, davant d’equips prims ni lleugers, però ens asseguren igualar-se a la competència en quan a qualitat de pantalla i resolució, això sí, abandonant la idea de pantalla gegant que teníem fins al moment.

Google Pixel ens obliga a posar-nos tècnics, i a abandonar el llenguatge col·loquial. I és que ens arriba amb l’última versió d’Android, la 7.1, juntament amb l’últim cervell de Qualcomm, l’Snapdragon 821, un processador de 4 nuclis, capaç d’arribar a velocitats de 2,4Ghz. El cervell, més vulgarment dit, o processador, és l’encarregat de realitzar els càlculs interns. Com a més velocitat, més rapidesa a l’hora de reaccionar davant l’execució d’algun programa. A més, no hi haurà cap programa que se li resisteixi amb els 4Gb de memòria RAM que conté. Aquesta memòria és la que s’ocupa de treballar amb totes les aplicacions que tinguem obertes al dispositiu mòbil. Com a més aplicacions obertes, més processos hi ha funcionant i, per tant, més memòria RAM necessita per poder funcionar amb lleugeresa.

Però clar, per tot allò que vulguem deixar desat al nostre telèfon mòbil, com bé són fotografies, vídeos, o documents, necessitarem d’una bona memòria interna. És per això que Pixel ens arriba amb 32Gb i la versió XL amb 128Gb.

A diferència d’altres mòbils disposa d’una bateria de càrrega ràpida, de 2770 o 3450 mAh. Si ho volem traduir en temps, si el nostre terminal consumís 5 mA (fent ús de les tasques bàsiques), amb una bateria de 3450 mAh disposaríem de 3450/5 = 690 hores d’autonomia.

En quan a càmera fotogràfica encara seguirà al capdavant el Samsung Galaxy S7, però ens deixa bones impressions. 12Mp, amb una lluminositat de f2.0, qualitat 4k de vídeo i càmera secundària de 8Mp. Hem de donar gràcies a l’estabilitzador usa al moment de realitzar les instantànies, que ens ajudarà a treure bones fotos, inclús en poca lluminositat.

La conclusió
Pixel i Pixel XL arriben com una forta aposta de Google per entrar al mercat dels mòbils d’alta gamma. Ara bé, essent el preu similar als iPhone 7, d’entre 759 i 899€, qui està disposat a canviar la poma per Andy, el robot verd d’android?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *